Wat vind je hier?

Herkenbaar

 

Vandaag halen we onze inspiratie uit onze realistische omgeving,
denken we aan onze eigen levenservaringen…
Artikelen kunnen gaan over het gezinsleven met kinderen, een scheiding achter de rug, dagelijkse gedachten, strubbelingen op het werk, gezondheid en ziek zijn,
gevoelens die je niet altijd laat zien, …
Onze niche gaat echt alle kanten uit, maar onze blogstukjes zijn allemaal geschreven met een gouden veer, spontaan en recht uit het hart. Herkenbaar voor vele anderen…

 

 

Droombeelden

 

We gebruiken ook vaak onze verbeeldingskracht. We tuimelen af en toe neer in een sprookjeswereld, omdat iedereen wat fantasie nodig heeft in z’n leven, dat geeft namelijk het belangrijkste: hoop!

 

Gooien die mening

 

Omdat hier anoniem bloggen mogelijk is zullen jullie hier regelmatig iemand zijn duidelijk standpunt kunnen lezen. Dat kan een denkwijze zijn, een overtuiging of een visie. Iedereen heeft recht op een eigen mening! Er wordt naar je geluisterd. Hier krijg je respect voor je privacy als je kiest voor een anoniem gastenartikel.

Ook wij zetten al eens een grote bek op, met behoud van eerbied en de nodige beleefdheid. We gaan niet razen of uitvallen, we houden het netjes maar je zal wel onze mening wel kennen.

 

 

Op de loopband

 

Weinigen van ons team gaan dagelijks naar fitness of brengen uren en uren trimmend in de badkamer voor de spiegel door… Onze levensstijl, gezinssituatie, gezondheid, … laten dat niet toe. Dus gaan we op deze blog ook niet schrijven over Beauty and Fashion tips. Geven we jullie geen wekelijkse outfit foto’s en gaan we ook niet de nieuwste make-up voor jullie uittesten.

We zijn heel ruimdenkend, een receptje over onze favoriete pannenkoek kan nog net wel :-)

We houden ook wel van een tikkeltje humor!

 

 

Het hele team van De Inkt Witte Raven Blog