Corvus corax

Wie is de witte opperraaf?

 

Coco

 

Jullie mogen me Coco noemen, naar mijn pseudoniem Corvus corax, wat in het Latijn raaf betekent.
Ik heb veel blogbelevingen en ontwikkelingen achter de rug, maar in 2018 maak ik een nieuw beginpunt. Een anonieme start. Omdat ik niet langer wil dat er iemand achter mijn schouder meekijkt, om me daarna om mijn vingers te tikken. Omdat ik in vrije meningsuiting geloof, wordt dit een ruimte waar ik mijn mening ongezouten kan neerstrooien!

 

Ik laat de link los met mijn identiteit, het zijn toch alleen de ingrediënten die tellen!

 

Ik ben van het vrouwelijke soort. Mijn leeftijd kan ik je ook vertellen, maar heeft dat van belang? Het is namelijk een eenvoudig cijfer, het is de inhoud die telt, net zoals het innerlijke belangrijker is als uiterlijk vertoon. Ik breng een handvol kinderen groot, van peutertijd tot prille puber, mijn man die ik al meer dan tien jaar kan betrouwen helpt me om die kleine kleerkasten groot te brengen.
Allemaal maken wij ons bed op in België, al kan Nederland ook op veel bewondering rekenen…

 

Ik ben niet als een schaap dat volgzaam mee loopt in de kudde…

 

Het geldlaatje wordt gevuld door dankbare uren functioneren in mijn witte werkpakje. In een gestructureerde equipe werken wij samen naar een georganiseerde comfortzorg.

Dus als je kan rekenen, de optelsom maakt, dan heb ik al heel wat levenservaring onder mijn schoenzolen.

 

Hopelijk is dat genoeg bekendmaking voor jullie? Lees meer op onze blog, zo zullen jullie snel meer eigenschappen van mezelf en anderen in ons team waarnemen en ontdekken…

 

 

Coco

 

 

 

Anderen over Coco:

“Een beetje gek, artistiek en vindingrijk, maar bovenal met een hart van puur goud. In dat hart mogen we regelmatig een kijkje nemen. Blij, droevig, soms een tikkeltje raar, maar ze schrijft altijd échte emoties en eerlijke verhalen. Ze inspireert ons om te schrijven en wij hopen dat ze jullie ook mag inspireren!” Cinderella