Ervaring in cijfers en tijd…

Welke kennis heb je dan al? Het is een vraag die jullie zich wel zullen stellen, bij: wie is die Coco?

 

Hier een terugblik in enkele getallen:

 

Geboren in de jaren ’70 vond ik al snel een compagnon in kleurpotloden en papier, daar kon ik me helemaal in uitleven, zo was ik wel even alleen braafjes en rustig bezig.

Schrijven van fantasie verhalen en mijn gevoelens neerpennen in poëzie waren alledaagse hobby’s die ik als jongeling graag deed. Dat is vooral gegroeid uit mijn belangstelling voor boeken, ik was een grote bibliotheek worm.

Eerst was mijn beste vriendin mijn dagboek op notaschriftjes, maar al snel vond ik mijn weg doorheen het internet en zo belandde ik in 2014 op een Blogspot adresje. Na een tweetal jaar daar mijn grootste geheimen bloot te leggen aan de wereld had ik de smaak enorm te pakken. Ik emigreerde naar WordPress in 2016 waar ik mijn schrijfstijl echt ook kon laten uitbloeien in een sprankelende lay-out…

 

  • Alles samen over al die jaren heen schreef ik zowat 520 artikelen online, mijn schrijfsels op mijn stapels kladpapier niet meegerekend…
  • Na een poosje begon ik ook voor andere adressen te pennen. Dus in dat getal schreef ik zo’n 43 gastartikelen voor 9 verschillende andere bloggers! Waarvan ik voor twee krachtige vrouwensite’s mee de vormgeving van hun look mocht samenstellen.
  • Als visite had ik 8 andere schrijvers aan het woord, samen goed voor ruim 70 blogartikelen, één voor een duurzame teksten van spontane eerlijke individuen.

 

Maar ik miste voldoening en erkenning voor wat ik uit mijn handen en uit mijn hoofd liet komen… Daarom was het tijd om over te stappen naar een eigen domeinnaam! Een heel denkproces voor mij… Maar eindelijk de knoop doorgehakt in januari 2018 zijn we hier: De Inkt Witte Raven!
Een eigen blog maken vraagt tijd, doorzettingsvermogen en veel sociale contacten leggen. Dit zijn maar cijfers om jullie te laten weten dat ik ervaring achter de rug heb, ik ben niet zomaar een groentje :-)
Maar nu moet ik terug even vanaf nul beginnen, een nieuwe start maken en de tijd nemen om te groeien! (Moeilijk als je net als ik maar een klein zandzakje aan geduld hebt… :-))

 

Coco

 

 

Waarom neem je je oude blogartikelen en je contacten niet mee naar hier?

Ik heb gekozen voor een frisse start met Coco als anonieme pseudoniem. Altijd schreeuw ik uit dat je jezelf moet zijn en je masker moet laten vallen. Maar veel mensen uit mijn persoonlijke kringen kunnen daar spijtig genoeg niet mee om… Daarom is mijn naam Corvus Corax. Alles wat je hier leest is echt en komt uit het diepste van mijn gedachten en emoties. Soms zijn die gevoelens donker en die zal ik net zoals de opgewekte feelings ook uiten in mijn woorden. Lees mee en je zal me algauw diepgaander leren kennen…

 

Coco

 

Geef een reactie